APARIŢIE ÎN GAZETA SPORTURILOR

Share Button

 

FIFA NEXT LEVEL ROMÂNIA este echipa numărul 1 din ţară în materie de editare FIFA şi acest lucru este confirmat de apariţiile in presa românească. Din momentul înfiinţării, echipa noastră a fost prezentă de 2 ori la emisiunea I Like IT pe PRO TV, am avut apariţii pe site-urile Sport.ro , ProSport.ro, Stirileprotv.ro si Yoda.ro iar acum echipa noastră a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor.  În acest interviu găsiţi informaţii despre istoricul echipei, modul în care creem patch-ul şi în ce constă munca de editare.

“Motivația e bucuria jucătorilor”
Patch-ul nu se comercializează, iar anul acesta a fost downloadat gratuit de peste 100.000 de români: “Motivaţia e bucuria celor care se folosesc de munca noastră.
Legal nu putem vinde nimic, trebuie să cumpărăm tot felul de licenţe, dar pînă acum nu am primit nici o ofertă de finanţare. Noi oricum o facem din plăcere,
e gratis și așa va fi mereu. Tot timpul vor exista și oameni nemulţumiţi, dar noi încercăm să-i satisfacem cum putem. Lumea ar trebui să înţeleagă că lucrăm în timpul liber, nu sîntem angajaţi la EA Sports ca să avem un termen exact de finalizare”, explică băieţii.

 

„Chiar dacă mai e mai puțin de o lună pînă la lansarea FIFA 15, o să mai scoatem o versiune a acestui patch, după terminarea perioadei de transferuri, în care o să introducem ultimele modificări și o să rezolvăm mici probleme semnalate de prietenii noștri pe forum”

 

Pentru mai multe informaţii despre FIFA NEXT LEVEL ROMÂNIA şi patch-urile RNGP rămâneţi conectaţi pe site, forum şi facebook.

 

fifa15 , fifa 14 , rngp , fnlr , fifanextlevel , liga 1 , liga 2

 

Share Button