CONCURS: CASTIGA UN JOC FIFA 16

Share Button

DHpwino

 

FIFA NEXT LEVEL România lansează cu sprijinul G2A un super concurs pentru pasionaţii de FIFA.

Lansarea mult aşteptată a FIFA 16 este foarte aproape iar dacă nu ai reuşit până acum să îţi precomanzi jocul ai şansa să câştigi unul original chiar acum. Echipa noastră, în colaborare cu prestigiosul site G2A pune la bătaie o ediţie originală FIFA 16 pentru cel ce se va dovedi a fi cel mai mare fan al FIFA NEXT LEVEL România.

Pentru a participa la acest concurs va trebui să ne trimiţi o poză sau un videoclip în care să ne arăţi cât de mult apreciezi echipa noastră pe email-ul office@fifanextlevel.com . 14 – 16 Septembrie 2015 reprezintă perioada de trimitere a pozelor pe office@fifanextlevel.com. Imediat după, materialul fiecărui participant va apărea pe site şi primii 3 cu cele mai multe voturi vor intra în faza finală a competiţiei aşa ca spune-le tuturor prietenilor tăi să intre pe FIFANEXTLEVEL.COM ca să te voteze. 16 – 22 Septembrie 2015 reprezintă perioada de desfăsurare a primei faze a concursului mai exact votul publicului. Primii 3 clasaşi în urma votului public vor intra în faza a doua a concursului urmând să fie punctaţii astfel: Loc 1 – 3 puncte Loc 2 – 2 puncte Loc 3 – 1 punct.  În faza finală vor vota membrii echipei FNLR (1 punct/vot) şi un vot va veni din partea G2A (2 puncte/vot). 22 – 23 Septembrie 2015 constituie perioada de desfăşurare a fazei finale a concursului (Vot membrii echipa FNLR + G2A).

La sfârşitul concursului va fi postat un un grafic atât cu votul celor din echipa cât şi cu cel din partea G2A.  Echipa FIFA Next Level România îşi rezervă dreptul de a exclude un concurent dacă participarea acestuia nu este corectă.

La final, câştigătorul concursului va fi contactat de către staful nostru şi va intra in posesia unui joc original FIFA 16 pentru PC. Mult succes tuturor.

Paşi de participare:
1. Fă o poza sau un videoclip în care să ne arăţi cât de mult apreciezi echipa FIFA NEXT LEVEL ROMÂNIA.
2. Trimite poza/videoclipul pe email-ul office@fifanextlevel.com
3. Spune-le prietenilor sa intre pe FIFANEXTLEVEL.COM ca să te voteze.

Perioadele de desfăşurare a concursului:
1. 14 – 16 Septembrie 2015 – perioada de trimitere a pozelor pe office@fifanextlevel.com
2. 17 – 22 Septembrie 2015 – perioada de desfăşurare a primei faze a concursului (Votul public)
3.  23 Septembrie 2015 – perioada de desfăşurare a fazei a doua a concursului (Vot membrii echipa FNLR + G2A)

Share Button
  • Pustiul

    a