FIFA NEXT LEVEL ÎMPLINEŞTE 1 AN

Share Button

În urmă cu 1 an, pe 10 septembrie 2013 , cei mai buni editori de FIFA din România îşi uneau forţele si puneau bazele echipei FIFA NEXT LEVEL cu scopul de a deveni numărul 1 în ţara noastră prin patch-uri de cea mai înaltă calitate.

Până în prezent FNLR a lansat 6 patch-uri (4 la FIFA 14 si 2 la FIFA 13) care au strâns în total peste 150.000 de descărcări, capitol la care suntem lideri în România. Pe lângă acestea, au mai fost lansate pack-uri ce conţin feţe sau scoreboard-uri. Site-ul şi forumul au totalizat peste 1,3 milioane de afişări şi peste 80.000 de vizitatori absolut unici.

Supremaţia echipei este confirmată de apariţiile în presa românească. Din momentul înfiinţării, echipa noastră a fost prezentă de 2 ori la emisiunea I Like IT pe PRO TV găzduită de George Buhnici unde am fost felicitaţi pentru RNGP 14 respectiv RNGP 13. Pe lângă aceste apariţii televizate, am avut parte de articole pe cele mai importante site-uri româneşti, anume Sport.ro, Prosport.ro, Stirileprotv.ro, Yoda.ro si Go4games.ro. Munca noastră a fost evidenţiată şi în presa scrisă printr-un interviu acordat în Gazeta Sporturilor.

Anul acesta am organizat şi prima ediţie FNL CUP care a avut o desfăşurare exemplară cu premii în valoare totală de 2.700.000 Coins. În viitor vom mai găzdui astfel de competiţii şi nu numai.

Familia FIFA NEXT LEVEL numără 16 membri care au dus echipa la nivelul la care se află astăzi. În departamentul de editare se află Alex, Bogdan, Denis, Exmm, Kevin Lolo, Luis_Figo, Nesta, Twopyx, Vlad Zava, ZEkkEliCiOuSs; iar pe partea de administrare Puştiu, Skat, Mill şi Matt. Împreună dăm tot ce putem să vă aducem în continuare patch-uri de cea mai înaltă calitate.

Pe final vrem să vă mulţumim pentru susţinerea acordată de la începutul drumului şi sperăm să fiţi alături de noi în continuare pe Site, Forum, YouTube şi Facebook. Nu uitaţi că muncim în timpul nostru liber, gratis din plăcere pentru fotbal şi singura noastră satisfacţie apare atunci când tot mai multă lume foloseşte RNGP!

Puştiu (dreapta) şi Twopyx (stânga) alături de George Buhnici la I Like IT pe PRO TV.

fifanextlevel

Cele 2 pagini din Gazeta Sporturilor dedicate muncii noastre!

fifanextlevel

Share Button