Ligile românești în FIFA!

194 posts Page 12 of 20
Previous 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20 Next
Si voua va apare casuta de la meciuri din mijloc un pic rozalie? :|

Image
Intr-adevar la foc automat! Ce victorii in campionat! :D In Carabao Cup ai avut si ghinion, dar pana la urma echipa mai buna a invins! Desi asa e si in realitate, mi-e ciudat sa il vad pe Giroud in tricoul lui Chelsea! :))
Ce meciuri bune ai reușit după acel egal din prima etapa. Ai avut ceva emoții in cupa, dar pana la urma ai reușit calificarea. Asensio ajuta echipa? Sau e doar un alt fotbalist umflat de presa? Din câte văd nu prea are energie, nu rezista mai mult de 60 de min, nici in realitate nici in joc.
Da, căsuța din mijloc e rozalie, nu îmi apare edit de pe telefon, scz de dublu post
Se vede mana lui Enrique abia astept duelul cu Man City 2 antrenori cu acelasi stil :D Spurs si Everton nici nu stiu ce i-au lovit dupa ce am vazut aceste rezultate Burnley a fost o echipa norocoasa ca a scapat fara gol si cu un punct pe Stamford Bridge :D In meciul din cupa era sa fie provocata o surpriza mare dar eu zic ca a facut diferenta experienta jucatorilor din Londra :D Ma bucur ca ai reusit calificarea si cele 2 victorii importante :D Succes mai departe :D
Un transfer interesant Asensio, ti-a adus si primul trofeu. Imi place acest jucator, e bun ca l-ai luat.
Prim meci slab in campionat, doar 0-0 cu Burnley. Ma bucur ca ai batut la scor Tottenham si Everton. In Carabao nu ai avut emotii. Felicitari si bafta incontinuare la Chelsea !
Image
In meci lejer atât in campionat cât și in ucl. Hazard e bomba, păcat ca atunci când încerci sa îl aduci cere o avere Chelsea :))
Raman la expresia de adineauri, La Foc Automat! :D Oare când va veni acel duș rece? :))
Inceput spectaculos in CL...sa speram ca echipa o sa mentina aceasta forma.
In campionat stai bine momentan...dar suntem prea la inceput sa tragem concluzii. xD
Previous 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20 Next
194 posts Page 12 of 20

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest