Ligile românești în FIFA!

5 posts Page 1 of 1
Image

As vrea sa va intreb si pe voi, ce parere aveti despre PES 2018 pana acum. Din cate am auzit, va fi next gen si pe PC anul acesta. Eu unul sunt incantat, sincer sa va spun si pare de departe cel mai reusit PES de pana acum.

https://youtu.be/6uyuduLKrlw

https://youtu.be/fyIXNFB-86o

Din aceste video-uri mie sincer chiar imi place. Astept si parerile voastre, si daca aveti noutati, postati in comentarii.
Origin: sandruadi
Pare interesant, insa parca vad ca va fi la fel ca celelalte de la 14 incoace, cu mici modificari de gameplay si grafica. Asta e parerea mea, nu inseamna ca nu imi place sa joc un PES uneori! :)
Sincer, mi se pare cel mai bun PES 2018 si din punctul meu de vedere sunt sanse sa aleg anul viitor PES in loc de FIFA, cu un simplu patch ca sa ai toate echipele in PES e ceva perfect.

Poate doar Career Mode-ul in PES daca s-ar modifica.. ar fi foarte aproape de un joc perfect.
Image
Nu-mi place coperta. Nu tin nici cu Real nici cu un alt rival din Spania al Barselonei.Deja m-am plictisit sa-l vad pe messi pe toate jocurile de fotbal. Daca nu-i pe fifa e pe pes samd. Ar fi fost mai ok ca un jucator de la liverpool sau de la arsenal ar fi fost coperta jocului anul asta. Inteleg ca ei fac banii pe spatele lui si al echipei dar totusi, uite cum au facut cei de la Fifa: Sa-si intrebe fanii sau sa-i lase sa voteze cine sa fie coperta anul respectiv. Ca si gameplay e bun rau de tot si daca va fi si next-gen pfff. Sa speram ca fifa nu va adauga doar 3 chestii in plus si vor schimba doar echipamentele pentru urmatorul joc.
Do I get bonus points if I act like I care?
Origin:eKryyRO
Nu coperta conteaza sa fim seriosi.
Image
Image

Adam ne spune că noutățile din PES 2018 nu se opresc aici și că PES 2018 arată fenomenal cu noul cod care este îmbunătățit mereu. Au fost adăugate numeroase noi animații, iar jocul arată fenomenal de bine față de ultimele materiale video cu PES 2018 pe care le-ați văzut deja.

Mie pana acum, mi se pare peste FIFA, sincer, si spune ca au mai imbunatatit, fata de video-urile ce le vedem.
Mi-am precomandat FIFA 18, dar cu siguranta trebuie sa strang bani neaparat si pentru PES.
Image
Origin: sandruadi
5 posts Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests