Ligile românești în FIFA!

12 posts Page 2 of 2
Simona Halep, locul 2 mondial, a fost învinsă de Maria Sharapova, locul 6 mondial, în sferturile de finală de la Cincinnati. După 2 ore și 35 de minute, Sharapova s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-4.

Simona a condus în setul secund și în decisiv cu 2-0, dar Sharapova a revenit de fiecare dată și a obținut într-un final calificarea în semifinalele turneului.

La precedentele două întâlniri, de la Madrid și Roland Garros, Simona a pierdut tot în decisiv cu Sharapova. Astfel, Halep rămâne fără victorie în fața rusoaicei după 5 întâlniri dintre cele două jucătoare.
Image

Simona Halep a pierdut în această dimineaţă, 2-6, 6-4, 3-6, în faţa jucătoarei slovace, Magdalena Rybarikova, în optimile turneului de la New Haven, după un meci care a durat aproape două ore.

Românca va primi 55 de puncte şi 9.700 de dolari pentru atingerea optimilor. Simona era favorita nr. 1 la acest turneu. Anul trecut, românca a cîştigat turneul de la New Haven.Acesta a fost ultimul turneu al Simonei înainte de US Open, care va începe luni.

"Magdalena a jucat foarte bine azi. A fost un meci bun pentru mine, dar întotdeauna cînd pierd sînt puţin tristă. Trebuie să iau lucrurile bune de azi şi să merg înainte", a spus Simona Halep după meci.
12 posts Page 2 of 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron