Ligile românești în FIFA!

4 posts Page 1 of 1
Din pacate activitatea comunitatii RNGP 08 a ajuns la final. Am petrecut impreuna clipe frumoase lansand in acest timp doua patch-uri care le puteti descarca atat de pe forum cat si de pe pagina principala a site-ului. Cred ca am fost singura comunitate care a mai reusit sa lanseze un patch cu Liga 1 actualizata in FIFA 08 in anul 2015 fiind atat de multe de editat. Suntem mandri de munca noastra, a mea, si a baietilor care m-au ajutat, eu fiind principalul initiator al acestui proiect. Cu tot respectul le multumesc si le apreciez munca. Facand in primul rand referire la mine, nu mai am timp pentru editat din cauza scolii si a vietii mele personale, dar va pot spune ca nici baietii cu care am format o echipa, Dragos si Piticu nu mai au timp. Cel putin pe dragos, nici pe facebook nu l-am mai vazut de ceva timp. :)
Impreuna tinem sa multumim intregii comunitati FIFA NEXT LEVEL pentru ajutorul oferit.
Totusi am si eu o rugaminte legata de acest proiect: Noi l-am inceput, noi l-am terminat.
O sa apara multi copii acum care spun ca o sa ia ei sectiunea si sa o duca mai departe. Cu siguranta nu ne dorim acest lucru, toti incep dar nimeni nu termina ceva vazand cat este de munca pentru a aduce un joc din 2007 in anul 2015. Vrem ca aceasta sectiune sa ramana cu aceste doua patch-uri, ale noastre si atat.
Inca o data, multumim FIFA NEXT LEVEL!
Image

Image
big like:D
ImageImage
Nu ati fost singurii ! Cam aici se sfarseste peste tot, stii doar ca doar noi astia impartiti mai faceam ceva calumea ! Bafta tuturor in continuare.
Multumim pentru tot!! Ar fi frumos sa incheiati cu un bugfix, pe majoritatea stadioanelor gazonul e negru nu se poate juca.
4 posts Page 1 of 1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests