Ligile românești în FIFA!

596 posts Page 59 of 60
Previous 1 ... 56, 57, 58, 59, 60 Next
Nicolae Sima wrote:
Vali47 wrote: Stiu ca e doar un beta, insa chiar si asa, sunt multe incoveniente care trebuie luate in seama. Crash-uri random destul de dese (am luat vreo 5 in 60 de minute), cand joci cu CFR iei crash in min 81, cu Viitorul de asemenea iei crash la antrenamente, Maric de la Dinamo nu are cap, nu sunt scoreboarduri (decat cel de la Telekom, dar nici ala nu e foarte bine facut) plus cateva mici buguri.
Sper sa adaugati curand un update care sa includa si Liga 2, chiar nu are farmec fara ea (nu cont daca nu are kituri sau loturi acutalizate, puteti chiar sa puneti voi niste echipe la misto sau inventate, nu are importanta). Dar chiar conteaza enorm Liga 2 pentru cariera, mai ales daca joci cu Voluntari sau Sepsi sau echipe din astea mici. Cand stii ca esti automat salvat de la retrogradare indiferent de pozitia in clasament parca iti taie acel entuziasm. Spor la treaba si multumim.

+1 si cu craiova imi da crash

Eu nu primesc niciun crash de genul... Fix-ul l-ati instalat?
care fix ?
A postat Gaba un fix la putin timp dupa ce a pus patch-ul. Il gasesti la pagina 53 sau 54. ± o pagina. Dar e acolo. Copiezi fisierele acolo in game si regenerezi.
E la 52
florin422004 wrote: Gaba, in al doilea sezon, in cariera, locul 3 nu s-a calificat in Europa League dar e o echipa cu numele Steaua Bucuresti fara logo. Si, normal daca aceeasi echipa ar castiga si campionatul, si cupa, nu ar trebui sa se califice locul 4 in Europa League? Ca la mine FCSB le-a castigat pe ambele si nu s-a calificat acel loc.


Si mie mi se intampla la fel,primul sezon am terminat pe locul 3 si nu mi-au dat meicuri sa joc in europa si cand mai uit la Champions League la grupe vad acolo o echipa "Steaua Bucuresti"
cand fac cariera cu steaua nu mi merge europa league gen nu mi apare steaua si nici dupa primul sezon nu mi apare europa league am instalat fixu
Sunt multe detalii de pus la punct si din cate se pare, lucrurile merg foarte incet. Sa speram ca vor adauga EA Sports anul urmator Liga 1 in FIFA, altfel e jale
Salut cine stie e sa bag kit.uri in fifa 14 adica eu am moddingway si nu pot sa bag kit in create Master si nu stiu cum sa fac .
Si daca stie cineva cum sa schimb interfata adica sa imi fac eu singur o tema cu liga 1 ?
De unde descarc patch-ul ?
Salut
Veti face un viitor update cu transferurile de zi, atat pe piata mondiala cat si cu cele din Romania?
Previous 1 ... 56, 57, 58, 59, 60 Next
596 posts Page 59 of 60

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron